Egla i përmendi bashkëshorten/ Juli për Eglën: Paska 6 fytyra

BB2Live

Egla dhe Juli janë përfshirë në debatë të ashpra gjatë kësaj jave, ku nuk kanë munguar dhe ofendimet me njëri-tjetrin.

“Çfarë të thuash? Paska shkuar pak më tutje se ç’mendova. Paska përmendur dhen jë zonjë shumë të nderuar që ëhstë bashkëhsortja ime. Fjalë që dalin nga goja e një një njeriu të paedkuatë. Më habit fakt iqë Romeo e ka mbështetur dhe ka shkaur e ka përqafuar. Nuk merrem me një njeri që përmend fjalët hale, k…, pijanec etj. Nu ke dija që një kolege e imja, për të cilën gjysma e shtëpisë ka respekt, ka arritur deri në këtë pikë që të prekë njerëzit e shtëpisë. Aj ona thotë duhet tëk eni respekt eëtij, por paska 6 fytyra. Unë idnërpres të jgitha marrëdhëniet der isa kj otë më kërkojë falje”- tha Juli sot.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *