Egla i përmendi bashkëshorten/ Juli për Eglën: Paska 6 fytyra

Egla dhe Juli janë përfshirë në debatë të ashpra gjatë kësaj jave, ku nuk kanë munguar dhe ofendimet me njëri-tjetrin. “Çfarë të thuash? Paska shkuar pak më…

Read more