Elvisi, banori që lë shtëpinë e Big Brother VIP3

BB2Live

Ka lënë shtëpinë mbrëmjen e sotme duke hequr dorë nga çmimi i madh dhe fitorja e Big Brother VIP3, Elvis Myrtaj.

Kujtojmë se ndryshe nga herët e tjera dy banorët e eleminuar Elvis dhe Heidi kanë shkuar në studio teksa emri i tyre është thënë nga drejtuesi i këtij emisioni, Ledion Liço live për të gjithë spektatorët.

Kujtojmë se Romeo ishte i pari që ka shpëtuar nga votat e publikut.

Nominimi i Romeos, Heidit dhe Elvisit ka ardhur si pasojë e zgjedhjes së Gracianos pas hapjes së Kutisë së Pandorës.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *