Egla i përmendi bashkëshorten/ Juli për Eglën: Paska 6 fytyra

Egla dhe Juli janë përfshirë në debatë të ashpra gjatë kësaj jave, ku nuk kanë munguar dhe ofendimet me njëri-tjetrin. “Çfarë të thuash? Paska shkuar pak më…

Read more
Debati mes Julit dhe Meritonit/ Komenton Heidi: Meritoni nuk është i qartë, Juli është i drejtë

Debati mes Julit dhe Meritonit/ Komenton Heidi: Meritoni nuk është i qartë, Juli është i drejtë

Juli dhe Meritoni kanë pasur disa përplasje me njëri-tjetrin në ditët e fundit. Ja si u komentua nga të dy banorët dhe nga Ilnisa e Heidi ky…

Read more