Dea është banorja që largohet nga shtëpia e “Big Brother VIP 3”

BB2Live

Dea është banorja që largohet nga shtëpia e “Big Brother VIP 3”

Dea është banorja që largohet nga shtëpia e “Big Brother VIP 3” në televotimin që u hap po sot.

Ajo ishte më pak e preferuara e publikut nga ky televotim i shkurtër, me banoren që la shtëpinë dhe fati nuk ishte me të as në biletën e “Lori Caffe”, pasi ishte vetëm vajtje.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *