‘Romeo dhe Zhuliet’ në Big Brother VIP, shkëmbehet puthja e parë mes çiftit

BB2Live

Banorët e shtëpisë më të ndjekur në shtëpi kanë luajtuar live në spektaklin e madh të së martës pjesën teatrale ‘Romeo dhe Zhulieta’.

Juliani si një ndër realizuesit e kësaj pjese të shkurtër teatrale në krye të herës ka shpjeguar se e gjitha kjo është realizuar në versionin e Big Brother VIP, në prag të Shën Valentinit.

Protagonistët Romeo në rolin e Romeos dhe Heidi në rolin e Zhulietës kanë pushtuar të gjithë skenën teksa mes tyre është shkëmbyer edhe puthja e parë.

Ndërkohë që të gjithë banorët e tjerë kanë shkëlqyer në rolet përkatëse.

Kujtojmë se e gjithë kjo është bërë në kuadër të buxhetit të javës.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *