”Zemrat nuk bëjnë lojra”, ish-partnerja ka një mesazh për Granitin

BB2Live

”Zemrat nuk bëjnë lojra”, ish-partnerja ka një mesazh për Granitin

Disa ditë më parë Graniti pranoi që është ende i dashuruar më ish-partneren e tij.

Ai ka treguar se marrëdhënia mes tyre është ende e komplikuar dhe se është i shqetësuar se si ajo e ka ndjekur eksperiencën e Granitit brenda ‘’BBV’’.

‘’Buzëqeshja e saj më bën të dridhen, më bën njëriun më të lumtur në botë’’,- tha ai.

Vajza në fjalë ka zgjedhur që nëpërmjet një letre të sqarojë një herë e mirë gjithë situatën.

‘’Jam e lënduar, nuk je Graniti që njoh unë. Graniti që njoh unë nuk I jep shpresa një femre për të cilën nuk ka interest ë ketë një lidhje. Vazhdo shijoje atë eksperiencë dhe mos harro se unë nuk jam pjesë e saj. Zemrat nuk bëjnë lojra’’,- tha ajo ndër të tjera.

Pas kësaj letre Graniti u përlot dhe shprehu sërish se e ka marrë malli që ta takojë.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *