ZARFI I KUQ/ Thyerjet e rregullave në shtëpi, ja vendimi i “Big Brother” për banorët

BB2Live

“Big Brother” dërgoi një zarf të kuq në shtëpi, për shkak të thyrejes së disa rregullave gjatë jaavëve.

Ata do të jetojnë në një ambient tjetër, e quajtur kazermë.

Banorët që shkuan atje ishin: Roza, Meri, Rike, Vesa, Heidi, Romeo, Gabriele dhe Meritoni.

Ata do të qëndrojnë brenda saj deri në momentin që do ta vendosë “Vëllai i Madh”.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *