Zarf i zi në shtëpinë e BBV/ Klodian Duro skualifikohet nga loja

BB2Live

Zarf i zi në shtëpinë e BBV/ Klodian Duro skualifikohet nga loja

Një zarf i zi ka mbërritur ditën e sotme në shtëpinë e “Big Brother VIP”, me të cilin banorët u njoftuan se Klodian Duro u skualifikua nga loja.

Skualifikimi i Klodian Duros erdhi pas një deklarate të rëndë që ai ka bërë gjatë darkës së djeshme, teksa ishte me banorët e tjerë. Kjo deklaratë bie ndesh dhe cënon normat me të cilat jeton shoqëria jonë.

Për këtë arsye, Klodian Duro nuk është më banor i shtëpisë së “Big Brother VIP”.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *