“Viktimën nuk e kam bërë gjithë jetën time, ti nuk e njeh jetën time…” /Agravon debati Rike-Ilnisa

BB2Live

Debate të shumta ka pasur mes banorëve e sidomos mes dyshes Rike-Ilnisa. Vajzat janë zënë e në prime-n e sotëm, teksa mes tyre ka hyrë Meritoni. Ndërkohë, debati ka agravuar mes Ilnisës dhe Rikes në prime-n e sotëm.

Ilnisa – Jorganin e ka më të vogël seç shtrin këmbët…

Rikja – Unë t’i them përballë. Nuk e ke guximin të m’i thuash përballë. Ke frikë…

Ilnisa- Nuk kam ardhur të gjej burrë…

Rikja- Rri si iriq. Nuk kërkon falje. Nuk e kthen dot pllakën me mua… Viktimën nuk e bëj

Ilnisa: Viktimën nuk e kam bërë gjithë jetën time, ti nuk e njeh jetën time…

Rikja: Në prime i vjen goja…

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *