Vëllai i Madh surprizon Romeon, i përlotur banori takon gjyshrit

BB2Live

Romeo është surprizuar mbrëmjen e sotme nga një surprizë e Vëllait të Madh.

Gjyshi dhe gjyshja kanë ardhur për ta takuar në shtëpinë e Big Brother VIP3.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *