“Unë i ha për mëngjes”/ Sara: Ja pse ndihem superiore në krahasim me banorët e tjerë

BB2Live

“E ndjej veten superiore sepse këtu njerëzit flasin cepave. Duhet të bëheshin 8 veta që të më thoshin çfarë problemi kishin me mua, kështu që kur bëhen 8 veta për të thënë një gjë si mos ndihesh. Po ashtu, këtu është një lojë e fortë dhe nëse ti nuk cakton territorin, këta të hanë ty në mëngjes.

Doja të sqaroja dhe një gjë, që unë nuk marr ilaçe zemre sepse nuk kam probleme, por marr një apart që rregullon aritminë, sepse vuaj nga kjo gjë.”- tha Sara.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *