Trekëndësh dashurie në shtëpinë e BBV? Çfarë po ndodh me Riken, Romeon dhe Heidin

BB2Live

Trekëndësh dashurie në shtëpinë e BBV? Çfarë po ndodh me Riken, Romeon dhe Heidin

“Vetëm unë nuk kam lidhje në këtë trekëndësh. Le të meren vesh këta të tre sepse unë… Nëse më shihni me romeon që përqafohem është thjesht miqësi, asgjë tjetër. Unë përqafohem me Meritonin me të jgithë. Nuk e shoh me atë sy Romeon fare. Le të flasin këta të tre.”- tha Rike.

“Rikja e para njëherë s’ka lidhje dhe më besoni, nuk më tërheq si femër. Nuk kam ngacmim. Nuk e shoh dot me atë sy, jemi shokë. Mërzitem sepse e kam shoqe.”- tha Romeo.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *