“Ti je krejt si unë”/ Luizi e ngacmon me batuta, Kiara: Unë nuk mbahem fare!

BB2Live

luiz-kiara-3

Luizi po i tregonte Kiarës, për një situatë me Dean dhe Amosin, dhe Kiara i tha se ata të dy shkojnë.

Por sigurisht që Luizi nuk mund të mos e ngacmonte me batuta Kiarën edhe në këtë rast.

Kiara: Shkojnë ata, nga mënyra se si janë, si flasin, në qetësi.

Luizi: Po dhe ne shkojmë!

Kiara: Unë jam e shkathët fare njëherë, nuk mbahem!

Luizi: Dy gurë bashkë nuk i lë!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *