Të gjithë në nominim! Vëllai i Madh dënon banorët për gjuhën fyese dhe mosrespektimin e rregullave!

BB2Live

Të gjithë në nominim! Vëllai i Madh dënon banorët për gjuhën fyese dhe mosrespektimin e rregullave!

Të gjithë banorët e shtëpisë së Big Brother janë në nominim këtë javë, pasi Vëllai i Madh vendosi t’i ndëshkojë për gjuhën fyese, të papërshtatshme , dhe mos respektimin e vazhdueshëm të rregullave.

“Natyra e formatit e parashikon që do ketë konflikte, por çështjet duhet të trajtohen me respekt, të ofendosh dikë nuk tolerohet as dhuna dhe bullizmi janë të patoletuerueshme”, tha Arbana.

Tani publiku duhet të votojë se cilin nga banorët dëshiron të shpëtojë. Më pak i votuari do të eleminohet.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *