“Të erdhi zëri kur Romeo tha që ka pëlqim për ty”/ “Kriset” marrëdhënia mes Rikes dhe Heidit: Më zhgënjeve

BB2Live

Rike: Mbase unë jam gabuar që e kam konsideruar mike Heidnin. Mbase jam budallaqe, kemi bërë batuta bashkë. Nëse unë do kisha folur keq për Heidin, do kishte dalë se këtu ka kamera

Heidi: Ja doli.

Rike: Ku doli. Unë mendoja se ishim shoqe, nuk e dija që na kishte futur të gjithëve në një thes. Më vjen keq sepse ende kam simpati për të. Unë mendoj se ty zemër të ka dalë zëri sapo Romeo tha që ka një pëlqim për ty.

Heidi: Unë këtu brenda kam pasur një dyshim që lindi kur Rike pë justifikoi Rozën kur bëri ato komente. Unë mendoj se Rike nuk është ajo naivja që bën.

Rike: Hajde ma thuaj, mos rri duke më buzëqeshur. Unë u zhgënjeva

Heidi: Ta kam thënë, ti tregova të gjitha gjërat. Unë gjerat që i them, i marr të mirëqëna. Vetëm më ke sulmuar.

Rike: Pse kur mendon që një njeri flet keq për ty nuk ia thua? Pse rri e qeshur, pse ua thua Vesës dhe Fationit dhe nuk vjen tek unë?

Heidi: Unë largohem nga një njeri kur i kam idetë e qarta, jo me supozime.

Rike: Këtu janë fallco, se zihen e pastaj puthen e përqafohen.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *