“S’jam sekretar i Kiarës”, Luizi: Le të vazhdojë vetë, nëse do, mua këtu më ka

BB2Live

Luizi u shpreh se është i lodhur nga situata e krijuar në shtëpi, ku mnë çdo situatë duhet të mbrojë Kiarën.

Ai tha se Kiara është aq e përgjegjshme dhe e pjekur sa të mbrojë veten e saj, kur ajo debaton me dikë.

Luizi tha se shpreson që Kiara mos ta ketë asnjëherë nevojën e tij, por edhe në rast se do e kërkojë ndihmën e tij për diçka, ai do jetë gjithmonë aty, mjafton një shikim.

Edhe Efi e mbështeti mendimin e Luizit. Ashtu si ai, ajo tha që duhet ta lërë Kiarën të përballet vetë me situatat në shtëpi.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *