Situata e rëduar gjatë javës, Erjola: Nuk e kisha mendjen te Meri dhe fantazmat…

BB2Live

Erjola gjatë javës kaloi një moment frike duke përmendur fantazmat dhe për këtë gjë ndoqi disa rituale.

Gjatë “prime”-t ajo u shpreh:

“Të them të drjetën nuk ia vura dot veshin, sepse isha e prekur dhe nuk e kisha mendjen te Meri dhe fantazmat. Pastaj ritualet e kripës, ne te veriu, e kemi si zakon që i djegim kripë fëmijëve,

Ju falënderoj me gjithë shpirt që më sollët psikologen dhe ishit të kujdesshëm me mua. E dyta, më mirë që u shkarkova sepse tani jam gati të luaj”.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *