“Nuk është burrë dhe s’ka sedër”/ Debate të forta mes Romeos dhe Gracianos: Elvisin do e harrosh për 2-3 javë sepse…

BB2Live

Duket se Kutia e Pandorës dhe nxjerrja në nominim e Elvisit, Romeos dhe Heidit ka sjellë debate dhe përballje të  forta në shtëpi.

Që në hyrje të spektaklit Romeo dhe Graciano kanë debatuar me njëri- tjetrin dhe shkak është bërë nominimi i tyre nga vetë Graciano.

Pjesë nga biseda:

Romeo: Dhe në luftë ka disa norma që nuk preken, në këtë rast Graciano tregoi që këto normat edhe preken ndaj unë i them që nuk je burrë, nuk ke karakter dhe nuk ke sedër.

Elvisi: Ky është një dëm personal. Nëse ne kemi diçka me dikë, merremi me atë person dhe nuk merremi me njerëzit e tjerë. Arta në një bisedë e ka argumetuar bukur duke thënë që, çdo njeri këtu ka ardhur vetëm pavarësisht marrëdhënieve që krijon. Është hipokrizi sepse siç e tha dhe Romeo janë 9 variante nga Graciano. Graciano më ka thënë që do ma thotë kur të jetë momenti, tani është momenti dhe ma thuaj.

Graciano: Unë nuk kam prekur dhe nuk i kam hyrë në hak askujt. Unë në 10 ditët e fundit nuk të kam parë fare në këtë shtëpi, madje kam thënë që nuk dua të ndërhyj në marrëdhënien tënde me Romeon. Por unë të ndjej shumë larg. Kjo lojë o luhet fort ose nuk luhet fare.  Flasim për një Romeo që ndaj meje nuk ka treguar dinjitet, nuk e njeh respektin, më ka prekur njerëzit nga jashtë.

Vetëm frikë kam treguar që nuk kam. Lisi si njeri të dua shumë, por në këtë lojë ke treguar çdo lloj gjëje, ti nuk ke arritur të tregosh veten tende dhe kjo prej Romeos. Ti je ai person që përdor personin që pëlqen dhe shokun tënd.

Romeo: S’ke karakter, ti je i pafytyrë.

Graciano: Ti bëre aktrimin e madh nëpër shtëpi, ti për 2-3 javë do e harrosh Lisin sepse ke bërë lojë të pisët.

Ndërkohë kujtojmë se ky është sezoni i tretë i Big Brother VIP Albania, i cili ka thyer rekord shikueshmërie, teksa është bërë shtëpia më e ndjekur dhe e komentuar e momentit.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *