Romeo debaton ashpër me Erjolën: Nuk ka argument, i merr nga Google…

BB2Live

Romeo dhe Lisi kanë stisur një debat që ka ndryshuar dinamikat e shtëpisë. Banorët kanë reaguar në këtë situatë dhe debatet janë shtuar mes tyre. Erjola ka qenë një nga vajzat e shtëpisë që ka reaguar, teksa është shprehur se Romeo ose flirton me vajzat, ose i bën shoqe ato.

Romeo – Erjola është e lezetshme, të rri tek e lezetshmja. Të bën për të qeshur, ka energji të mirë, të rrijë tek këto gjërat. Mos të futet te argumenti se nuk është pika e saj e fortë. Nuk na e lejon Erjola ta përdorim ne… E kam parë dhe herë të tjera që këtu zihen pvetëm të faktorizohen. Erjola nuk di çfarë do nga vetja. Ka probleme.

Erjola – Si nuk më merr njeri seriozisht? Çfarë do të thuash ti me këtë. Unë kam batutë, ti je aktor humori dhe s’ke gjysmën e batutës sime…

Romeo – Nxorrën veten e tyre, donin të faktorizoheshin..

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *