Përfiton imunitet/ Ja kë zgjodhën banorët si të preferuarin mes tyre

BB2Live

Përfiton imunitet/ Ja kë zgjodhën banorët si të preferuarin mes tyre

Formati i këtij edicioni përcakton se banorët mund të zgjedhim mes njëri-tjetrit edhe konkurentët e tyre të preferuar.

Ata që e përfitojnë me shumicë votash këtë status, janë të përjashtuar nga mundësia për nominim dhe si e tille sigurojnë qëndrimin brenda shtëpisë së “Big Brother Vip”.

Me diferencë të ngushtë votash, banori që e përfitoi këtë status për ditët në vazhdin u zgjodh Iliri.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *