Olsi Bylyku pjesë e “Big Brother VIP 3”

BB2Live

Olsi Bylyku pjesë e “Big Brother VIP 3”

Olsi Bylyku është banori më i ri i shtëpisë së “Big Brother VIP 3”. Aktori i njohur vjen për një aventurë të re në shtëpinë më të madhe në Shqipëri.

Olsi: Çfarë emocioni. Të dëgjoj zërin tënd kështu.

Ledioni: Mua më duket si skeç “Portokallie”. Këtë merkaun që kishe për datën e fillimit. Përse e kishe kaq merak këtë gjënë për të hyrë një javë më vonë.

Olsi: Të them të drejtën i kam ndjekurt, më duket vetja sikur jam pjesë e lojës. Sepse aq shumë sa më kanë shkruajtur njerëzit që do jem shtëpisë e “Big Brother”, nuk mund të hyja dot më herët.

Ledioni: Kush të ka pëlqyer më shumë dhe më pak.

Olsi: Mendoj se duhet t’i njoh nga brenda sepse është shumë herëtpër të dhënë mendimin tim.

Olsi Bylyku pjesë e “Big Brother”: Aq shumë sa më kanë shkruar njerëzit, nuk mund…

Olsi Bylyku është banori më i ri i shtëpisë së “Big Brother VIP 3”. Aktori i njohur vjen për një aventurë të re në shtëpinë më të madhe në Shqipëri.

Olsi: Çfarë emocioni. Të dëgjoj zërin tënd kështu.

Ledioni: Mua më duket si skeç portokallie. Këtë merkaun që kishe për datën e fillimit. Përse e kishe kaq merak këtë gjënë për të hyrë një javë më vonë?

Olsi: Të them të drejtën i kam ndjekurt, më duket vetja sikur jam pjesë e lojës. Sepse aq shumë sa më kanë shkruajtur njerëzit që do jem shtëpisë e “Big Brother”, nuk mund të hyja dot më herët.

Ledioni: Kush të ka pëlqyer më shumë dhe më pak?

Olsi: Mendoj se duhet t’i njoh nga brenda sepse është shumë herët për të dhënë mendimin tim.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *