Një e mirë dhe një e keqe/ Graciano hap “Kutinë e Pandorës”, çon në televotim…

BB2Live

Kutia e poarë e “Pandorës” ka ardhur në shtëpi për Gracianon, i cili ka zgjedhur që ta hapë atë.

E mira për banorin ishte një paketë udhëtimi nga “Globas Travel”.

Ndërsa e keqja ishte për shtëpinë, me Gracianon që çoi në televotim tre banorë. Ata ishin Romeo, Elvisin dhe Heidin.

“Do ja kthej mbrapsht këto tre sheqerët sepse do i duhen shumë”, tha Graciano për Romeon.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *