“M’u duk e ekzagjeruar Erjola…”, Arbër Hajdari komenton debatin e stisur Romeo-Elvis!

BB2Live

Romeo dhe Lisi kanë stisur një debat që ka ndryshuar dinamikat e shtëpisë. Banorët kanë reaguar në këtë situatë dhe debatet janë shtuar mes tyre. Erjola ka qenë një nga vajzat e shtëpisë që ka reaguar, teksa është shprehur se Romeo ose flirton me vajzat, ose i bën shoqe ato.

Disa prej banorëve kanë qenë kundër debatit të stisur, e disa prej tyre kanë rënë dakord me Romeon dhe Lisin, por cili është mendimi i opinionistëve?! Ja si është shprehur Arbër Hajdari.

“Nuk kam parë gjë të keqe nga loja. Ishte një lojë mes tyre. Unë mendoj që shtëpia është pak në gjumë, nuk është e ndaluar që të bëhen lojëra. Ishin ngacmime normale për të parë reagimet brenda shtëpisë… Mua m’u duk pak e ekzagjeruar Erjola…”

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *