Moment emocionues për Artën/ E motra i bën surprizë brenda shtëpisë së “BB VIP”,

BB2Live

Një tjetër moment emocionues ishte për një banore tjetër të shtëpisë. Bëhet fjalë për Artën, e cila pas rrëfimit të historisë së saj, një surprizë erdhi për të.

Ishte motra e saj Ana, e cila i dha një mesazh Artës për të vazhduar lojën, teksa kjo e fundit respektoi deri në fund lojën “ngriva-shkriva”.

Ana: Mos u shkri për mua të lutem, sepse ti do të jesh fituese. Ti je për krejt kuptimet e mundshme të fjalës së mrekullueshme. Me gjykimet e tua që i ke fiks siç duhet të jenë, çoji deri në fund. Kur e bën e bën kur duhet. Vija flakën shtëpisë. Nuk ke nevoj për lider, ti je lidere e vetes, je lidere e gjithë shtëpisë. Ke potencialin për të fituar motra ime dhe do fitosh.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *