Mikela, Demishel, Luizi dhe Kiara në nominim!

BB2Live

Mikela, Demishel, Luizi dhe Kiara në nominim!

Mikela, Demishel, Luizi dhe Kiara janë të nominuarit e kësaj jave.

Njëri prej tyre do të dalë të shtunën.

Të nominuarit u përzgjodhën nga një votim i publikut si më pak të preferuarit për këtë javë.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *