“Më shqetëson aktrimi në nivelet më të larta…” Graciano debaton me Romeon!

BB2Live

Romeo dhe Lisi kanë stisur një debat që ka ndryshuar dinamikat e shtëpisë. Banorët kanë reaguar në këtë situatë dhe debatet janë shtuar mes tyre. Erjola ka qenë një nga vajzat e shtëpisë që ka reaguar, teksa është shprehur se Romeo ose flirton me vajzat, ose i bën shoqe ato.

Një tjetër banor që nuk e priti aspak mirë debatin e stisur ishte Graciano. Në prime-n e sotëm ai u shpreh si më poshtë:

“Shqetësimi im ishte aktrimi në nivelet më të larta të Romeos. Romeo e mban veten për të pastër, që është pa pikë filtri, që është babai i shtëpisë, kujdeset për të gjithë…”

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *