Luizi zgjon me puthje Kiarën, ajo mbulon fytyrën me jastëk

BB2Live

Teksa Kiara po flinte, Luizi shkoi në shtratin e saj dhe i dhuroi puthje të shumta, ndërsa e pyeti edhe nëse kishte pasur ftohtë gjatë natës, apo nëse ka fjet mirë…

Por, Kiara vuri jastëkun në fytyrë dhe fjeti sërish, duke e injoruar atë. Luizi nga ana tjetër shkoi tek shtrati i Armaldos, pasi ai ishte njëri prej banorëve që ishte zgjuar.

E teksa po fliste me ‘Maestron’, Kiara u ngrit nga shtrati dhe më pas i dha një përqafim Luizit, gjest ky që e lumturoi shumë atë

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *