Luizi xheloz për Kiarën: I vardiset Kristit

BB2Live

Luizi xheloz për Kiarën: I vardiset Kristit

Luizi i ka shprehur Teas pak xhelozi për Kiarën, duke menduar se ajo mund të ketë pëlqim për Kristin.

Teas dhe Gentit nuk i ka rënë në sy kjo gjë, teksa mendojnë se Luizi është xheloz.

Tea: “Kemi hallin e Kiarës”.

Luiz: “Më duket se i vardiset Kristit”.

Tea: “Jo”.

Luizi: “Kjo atij, jo ai”.

Genti: “Je xheloz ti?”

Tea: “Po, ky?!”

Genti: “Kristi është i lidhur përjashta”.

Tea: “Edhe Amos i lidhur është jashtë”.

Genti: “Amos han nga gjitha krahët”.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *