Luizi surprizon Kiarën/ I këndon një këngë me rastin e ditëlindjes

BB2Live

Ora shënoi 12.00 dhe Kiara Tito u surprizua nga familjarët e saj me rastin e 27-vjetorit.

Familjarët e Kiara Titos përmes një video mesazhi uruan Kiarën për ditëlindjen. Vëllai i vogël i uroi të bëhej 100 vjeç dhe tha se Kiara është motra më e bukur në botë.

Mamaja e Kiarës tha se ata sot gëzojnë për të dhe Zoti e bekoftë në rrugën e saj. Ndërsa babai i Kiarës, tha se e ndjen shumë mungesën e saj.

Kiara: Unë kam ngrirë komplet. Dua një përqafim tani që të shkrihem.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *