“Je luani i xhunglës apo Tarzani?”/ Debat i ashpër mes Romeos dhe Ilnisës…

BB2Live

Debate të shumta ka pasur mes banorëve e sidomos mes dyshes Rike-Ilnisa. Vajzat janë zënë e në prime-n e sotëm, teksa mes tyre ka hyrë Meritoni. Duket se Ilnisa pretendon përkrahjen e Meritonit, por Romeo ka reaguar kundër saj në prime-n e sotëm.

Romeo – Meritonin e kam shok, por mendoj se Ilnisa po ia bën të vështirë jetesën Meritonit këtu. E fryn kundër Gazit…

Ilnisa- Ti këtë e quan fryrje

Romeo- Kam respekt e dua shumë atë djalë. S’mund ta kthesh kundër Gazit…

Ilnisa- Unë habitem si ti vazhdon e ndërhyn, kur ne nuk ndërhymë te ty. Unë kam marrëdhënien time. Ti çfarë je? Je luani i xhunglës apo Tarzani? Kush je ti Romeo Veshaj?

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *