Ilnisa kërkon përkrahjen e Meritonit, Sara dhe Heidi flasin për raportet e tyre…

BB2Live

Debate të shumta ka pasur mes banorëve e sidomos mes dyshes Rike-Ilnisa. Vajzat janë zënë e në prime-n e sotëm, teksa mes tyre ka hyrë Meritoni. Duket se Ilnisa pretendon përkrahjen e Meritonit, por ja si e kanë komentuar Sara dhe Heidi qëndrimin e Meritonit.

Sara – Unë kam zgjedhur të njoh një djalë, që ma ka bërë të qartë që luftën ta bëj vetë. Të njejtën gjë bëj unë nëse ai ka një debat. Kam pasur plot raste ku mund t’i thoja Bardhit mos të rrijë me Ilnisën sepse unë kam debatuar me të, por nuk e kam bërë.

Heidi – Unë personalisht preferoj t’i ndaj gjërat. Nuk do e kërkoja këtë. Më pëlqen që çdo njeri ta ketë për veten e vetë…

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *