“Ika në Amerikë dhe u ktheva, muhabet të mbathurash i gjeta”/ Arbër Hajdari flet për debatin mes Eglës dhe Julit

BB2Live

arber hajdari

“Unë ika dhe erdha nga Amerika, muhabet brekësh i gjeta këta të dy. Duhet të reskpektojnë njëri-tjetrin.

Prisja që debati mes tyre të ishte tjetër nivel. Mendova se me zgjuarsi do e zgjidhnin këtë diskutim. Egla shkoi dhe larg sa përmendi familjarët, dhe kush e ka bërë këtë gjë në këtë format, nuk i ka ecur mirë.

Egla u indinjua se Juli i tha ‘do të të qes jashtë’. Egla ai ka ardhur për këtë.”- tha opinionisti Arbër Hajdari.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *