Graniti pyet Fifin se si do të jetë marrëdhënia mes tyre jashtë shtëpisë

BB2Live

Graniti pyet Fifin se si do të jetë marrëdhënia mes tyre jashtë shtëpisë

Kanë kaluar rreth një javë që nga fillimi i ‘’Big Brother Vip’’ dhe banorët duket se po përshtaten çdo ditë e më shumë me kushtet e reja të jetesës.

Marrëdhënia që ka tërhequr shumë vëmendjen e publikut dhe të konkurentëve është afërsia e shfaqur mes Fifit dhe Granitit.

Ata janë në prezencë gjithnjë të shoqërisë së njëri-tjetrit dhe mbrëmjen e së hënës janë kapur edhe përdore përpara së të flinin.

Gjatë kohës që ndodheshin në oborr, Graniti e pyet Fifin se si do të ishte marrëdhënia e tyre jashtë shtëpisë së ‘’Big Brother Vip’’ teksa këngëtarja shfaqet e surprizuar nga kjo pyetje.

Graniti insiston duke rrëfyer se sipas tij raporti mes tyre parashikon të jetë shumë i mirë edhe pas mbarimit të kësaj eksperience.

‘’Unë mendoj që jashtë do të kalojmë shumë mirë… sinqerisht’’,- tha Graniti.

Pas kësaj deklarate dy të rinjtë u dukën të emocionuar, teksa shkëmbenin nga sikleti disa të qeshura.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *