Gati të trazojë ujërat! Banori i ri i ka të qarta synimet: Më pëlqen Kiara

BB2Live

Gati të trazojë ujërat! Banori i ri i ka të qarta synimet: Më pëlqen Kiara

Eni është banori më i ri BIG Brother VIP 2, ai merret me modeling dhe duket se ka hyrë me synime të qarta!

Në klipin e tij prezantues ai tha se banorja që i pëlqen më shumë është Ki8ara.

Sonte hynë në shtëpi edhe Bjordi Mezini, Nita Latfi, Diola Dosti.

Related Posts

This Post Has One Comment

  1. Luizi s osht burr aspak respekt mos ket asnji. Burri ka nje fjal thot po ose jo s meret njher e kam njher se kam po flet si osht puna se ke kamerat mbi kok 24/7. Edhe nese esht skenar e ka shit shpirtin si te gjith kta sic e ka shit stresi donald leshi e ca jan kta neper media. Shesinn shpirtin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *