‘Fenomeni Instagramit’ futet në shtëpinë e ‘Big Brother Vip’, kërkesa modeste për vëllain e madh

BB2Live

‘Fenomeni Instagramit’ futet në shtëpinë e ‘Big Brother Vip’, kërkesa modeste për vëllain e mad

Elhaid Cufi është shkrimtari i parë, që do bëhet pjesë e shtëpisë më të famshme në Shqipëri. Kërkesa e vetme për vëllain e madh, para se të bëhej pjesë e shtëpisë ishte: “Big Brother të lutem na sill disa libra që atëherë kur bota të flejë të kem disa libra që të qetësoj shpirtin”.

Pjesëmarrjen në këtë format Elhaidi, apo ‘Fenomeni i Instagramit’ ia kushton nënës së tij, të cilën e ka edhe mbështetjen e çdo vendimi. “Përshëndes nënën time dhe uroj t’i bëhet qejfi. Ajo i mbështet vendimet e mia gjithmonë”, tha Elhaidi.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *