“Familja nuk ka qenë dakord”/ Këngëtarja e njohur, banorja e dytë që shkel në shtëpinë më të famshme në Shqipëri

BB2Live

“Familja nuk ka qenë dakord”/ Këngëtarja e njohur, banorja e dytë që shkel në shtëpinë më të famshme në Shqipëri

Sheila Haxhiraj, këngëtarja e famshme është banorja e dytë që ka hyrë në shtëpinë më të famshme në Shqipëri. 27-vjeçarja rrëfen: “Kam vendosur të vi në Big Brother VIP sepse më duket një eksperiencë sfiduese.

Një nga gjërat që do më mungojë është thjesht studio, muzika. Familja nuk ka qenë shumë dakord se mamin e kam pak kritike… Vëllai i Madh, të lutem, kur të jemi aty brenda, të jesh i duruar për kërkesat që do të kemi aty brenda.

Jam gati.” Fjalët e fundit të Sheilës para se të hynte në shtëpinë e Big Brother Vip ishin: “Do më marrë malli për familjen, miqtë e dashur, dashamirësit. E di që kanë shumë besim tek unë dhe e di që do ja dal në të gjithë këtë gjë.”

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *