Dy banorë të rinj në “Big Brother VIP 3”, ja kush janë konkurentët që kanë hyrë në shtëpi

BB2Live

Françeska Murati dhe Endrik Beba janë dy banorët më të rinj të shtëpisë së “Big Brother VIP 3”.

Françeska është “Miss London 2023”, e njohur për karrierën e saj të modelingut në Britaninë e Madhe.

Nga ana tjetër, Endrik është një këngëtar i njohur dhe gjithashtu ka pasur një histori më parë me Sarën.

“Vëllai i Madh” i ka dhënë një avantazh atyre në dhomën e gjumit. Ata do të zgjidhnin një nga krevatet që është zënë nga të tjerët.

Françeska ka zgjedhur krevatin e Rikes, e cila do të flejë ngjitur me Rozën. Nga ana tjetër, Endrik ka zgjedhur një krevat që është brenda, duke fjetur te ai që është mes Ledjonës dhe Eglës.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *