“Do doja goca të bukura”, Sabiani bëhet pjesë e shtëpisë më të famshme në Shqipëri

BB2Live

“Do doja goca të bukura”, Sabiani bëhet pjesë e shtëpisë më të famshme në Shqipëri

Këngëtari, Sabian Medini është banori i shtatë që i bashkohet shtëpisë më të famshme në Shqipëri.

Arsyeja pse zgjodhi që të bëhet pjesë e Big brother Vip ishte që të provonte veten në një dimesion tjetër, ndërsa personi i vetëm që do t’i mungonte aty ishte vajza e tij Kejsi.

“Si një aventurë e re, nuk kam frikë, por jam skeptik për shumë gjëra. Të më linte vetëm telefonin. Kejsi, çupa ime e vetmja që do më mungojë. Jam njeri pa komplekse dhe marr pjesë për ta provuar vetën në dimension tjetër”, tha Sabiani.

Dëshira e tij me hyrjen në Big Brother Vip ishte “do doja që të kishte vajza të bukura aty brenda”.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *