Dënimi i Vesës për arratisjen, Romeo: Nëse ajo del, dalim të gjithë

BB2Live

“Nëse Vesa del ne dalim të gjithë” -tha Romeo.

Të njëjtën gjë tha dhe Rike dhe Meritoni, por jo Meri, e cila u shpreh se nuk është dakord që të sakrifikohen të gjithë për këtë.

“Unë nuk jam dakord që të dalim të gjithë, pse të sakrifikohemi”- tha Meri.

“Mua kj opjesa që do dali mtë gjithë më duket budallallëk. Mua nuk më duket noramle kj oqë po bëni. Famtirësisht nuk jam unë aty, jeni ju. Unë mendo jqë ju bëtë një skemë, sakrifikuat një person për të dalë nga kazerma. Vesa mori dënimi nmë të madh nga Vëllai i Madh. Tani dhe me nominimin doni të merrni kartë ne viktimës që ja ne u sakrifikuam. Tani lëreni Vesën të marrë meritat për atë që bëri”- tha Ori Nebijaj.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *