Ç’po ndodh? Luizi sikletos Kiarën me shikime, në dorë ka dhe një trëndafil…

BB2Live

luiii

Luizi vazhdon të ngacmojë Kiarën në çdo moment në shtëpi. Aq sa mesa duket Kiara ndihet në siklet edhe nga shikimet e tij.

Teksa ishin ulur për të biseduar, Luizi mbante në dorë edhe një trëndafil të bërë prej letre.

Kira: Pse më shikon ashtu, shiko atë,

Luizi: Pse?

Kiara: E kam bezdi kur më sheh ashtu , kur më shohin gjatë gjithë kohës, se boll kamera ka këtu.

Më vonë Luizi i tregoi Oltës se trëndafili ishte për Kiarën

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *