Çfarë po ndodh mes Ilnisës dhe Meritonit? Banorja: Lidhesh shumë me dikë

BB2Live

“Unë dhe ilnisa kemi një raport shumë tëm irë për momentin miqësor. Kalojmë shumë kohë tëm irë, bëjm shaka, mundohem itë qetësojmë njëri-tjetrin në situata të ndryshme. Mua më vjen më shpesh sepse Ilnisa është ajo që bën më shumë sherre. Ajo që më pëlqen më shumë te Ilnisa është inteligjenca e saj.”- tha Meritoni.

“Ne qeshim shumë bashkë. Në dinamikat këtu, ti kupton se mund të lidhesh shumë me dikë. Shiko, ne jemi të destinuar të pëlqejmë njerëz që na bëjnë të ndihemi mirë. Meritoni është shembull për këtë, jo vetëm për mua po të gjithë banorët. Më kupto, ne jemi këtu  të izoluar, bota rrotullohet teksa ne rrotullohemi rreth njëri-tjetrit. Se si interpretohet e gjitha kjo, bota si e shikon…”- tha Ilnisa.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *