Bardhi “i rrëmben” puthjen e parë në buzë Sarës, moment romantik mes çiftit në dhomën e rrëfimit

BB2Live

Sara dhe Bardhi përjetuan një moment romantik mes njëri-tjetrit, teksa të dy ata u thirrën në dhomën e rrëfimit.

Teksa panë një klip me momentet e tyre më të bukura, Bardhi arriti “t’i rrëmbente” puthjen e parë në buzë Sarës.

Një moment vërtet romantik mes çiftit, të cilët bënë të lumtur dhe pjesën tjetër të banorëve, të cilët po e ndiqnin nga dhoma e ndenjes.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *