Balerini i njohur, banori i parë që bëhet pjesë e shtëpisë së ‘Big Brother Vip’

BB2Live

ilir_shaqiri_bbvip

Banori i parë që u fut në shtëpinë e Big Brother Vip është balerini Ilir Shaqiri.

“Nuk kam frikë nga asgjë, jam mësuar me malore dhe me disheza”, është shprehur Shaqiri, në klipin e tij prezantues.

Kërkesa e tij për vëllain e madh ishte “vetëm muzika nuk dua që të mungojë aty brenda”.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *