Arta Kabashi banorja ere që ka hyrë në shtëpinë e Big Brother VIP 3

BB2Live

artakabashi

Arta Kabashi është banorja më e re që ka hyrë në shtëpinë e Big Brother VIP 3.

Me një performancë sensacionale në oborrin e Shtëpisë, Arta ka lënë ‘pamend’ banorët aqsa Lisi është ka shkuar tek dera për ta pritur.

Më pas, ai është afruar në oborr dhe e ka marrë në krah këngëtaren për të mbërritur në Shtëpi.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *