Arditi apo Donaldi? Ja kë zgjedh publiku që të largohet nga shtëpia më e famshme në Shqipëri

BB2Live

Arditi apo Donaldi? Ja kë zgjedh publiku që të largohet nga shtëpia më e famshme në Shqipëri

Banori VIP që u largua sonte nga shtëpia më e famshme në Shqipëri është Arditi.

Ai ishte në televotim me aktorin Donald Veshaj.

Artisti është banori e katërt që la shtëpinë pas Elhaid Cufit, Sheilës dhe Palomës. Para disa javësh, Arditit i buzëqeshi fati, pasi në gogël i qëlloi një biletë kthimi, që e riktheu në shtëpinë më të famshme në Shqipëri, pas eliminimit nga publiku.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *