Albi Nako pjesë e shtëpisë më të famshme në Shqipëri

BB2Live

Albi Nako është banori i radhës që do të jetë pjesë e “Big Brother VIP 3”. Ai u prezantua në një mënyrë ndryshe, duke dhuruar show me një kërcim.

Ledioni: Të falënderoj që na dhurove këtë minutë të mbushur me pasion, që besoj se do shërbejë deri diku si ndarja jote nga profesioni dhe të tregosh atë që nuk e njohim, ose që njohin personat e tu më të afërt.

Albi: E ke parasysh atë shprehjen: “Ky është flamuri më i bukur në botë”? Ky është spektakli më i bukur në botë.

Ledioni: Unë e di që ke shumë gjëra që të presin. Unë e di që do që publiku shqiptar të të njohë në një dimension tjetër.

Albi: Të premtoj që do jem në 360 gradë.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *