Aktorja e humorit bëhet pjesë e Big Brother VIP: Fëmijët e mi janë arsyeja pse ndodhem këtu

BB2Live

Aktorja e humorit bëhet pjesë e Big Brother VIP: Fëmijët e mi janë arsyeja pse ndodhem këtu

Arjola Demiraj, aktorja e njohur e humorist është bërë pjesë e Big Brother VIP.

Ajo ka rrëfyer se çmimi i madh është arsyeja përse ka pranuar të bëhet pjesë e reality-show, ndërsa shton se gjithçka po e bën për fëmijët e saj.

Ndër të tjera rrëfeu se do të marrë me vete fotografinë e gjyshes së ndjerë. Kërkesa e saj e vetme është që të ketë sa më shpesh komunikim me fëmijët.

Arjola Demiraj: Arsyeja e parë dhe e vetme që vendosa të jem pjesë e BBV janë vetëm fëmijët e mi sepse mendoj që meritojnë shumë. Çmimi i madh është arsyeja përse ndodhem këtu. Brenda BBV shpresoj të gjej emocione të forta. Një gjë q do marr me vete do të jetë fotografia e gjyshes time të ndjerë. Për Big Brother kam të vetmen kërkesë, që kur të futem brenda, edhe pse e di që do të jetë e pamundur, të kem komunikim sa më të shpeshtë me fëmijët e mi.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *