“Ai nuk e ndjek, Olta i shkon pas”/ Efi e Kiara flasin për Kristin

BB2Live

Ndonëse Olta mendon se Kristi është pjesë e grupit të saj, Kiara dhe Efi mendojnë ndryshe. Ato mendojnë se është Olta ajo që është pjesë e grupit të Kristit.

Sipas Efit, Kristi është shumë i zgjuar dhe nuk i shkon Oltës nga pas, por është kjo e fundit ajo që nuk i ndahet Kristit.

Ndërsa Kiara u shpreh se Kristi nuk është tip që i shkon njerëzve mbrapa. Sipas saj, nëse i jep muhabet Kristit, ai ta kthen. Por vetëm kaq. Edhe Kiara ndan të njëjtin mendim me Efin, që Olta ‘ka nevojë’ për Kristin.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *