Raporti i Romeos dhe Meritonit me vajzat e shtëpisë

Romeo dhe Meritoni kanë qenë dy nga djemtë që janë afruar më së shumti me vajzat e shtëpisë këto ditë të para. Gjatë “prime”-it u transmetuan pamje…

Read more
Agravon debati me Rozën, Romeo e shpall non grata!

Agravon debati me Rozën, Romeo e shpall non grata!

Roza dhe Meri kanë patur një nga debatet më të ashpra, teksa gazetarja është shprehur se Meri e ka goditur në fytyrë gjatë një bisede. Klipi i…

Read more